Το Specks.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Ελληνικής εταιρείας με επωνυμία Παναγιώτης Οικονομόπουλος & ΣΙΑ ΕΕ, που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Αθηνάς 58 τ.κ 10551, με Α.Φ.Μ 998554109, Δ.Ο.Υ: Α’ Αθηνών και έχει ως δραστηριότητα το λιανικό και χονδρικό εμπόριο οικιακών ειδών.

Το specks.gr έχει σκοπό να παρέχει στον πελάτη τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο του, κάνοντάς τα μοναδικά. Διαρκής προσπάθεια της εταιρείας είναι η αναζήτηση νέων, εξειδικευμένων και πρωτοπόρων λύσεων, ποιότητας, καλύτερων τιμών και η συνεχής υποστήριξη πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη.

Το specks.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης και δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του.

Το specks.gr δεν διανέμει σε κανένα τρίτο πρόσωπο, οργανισμό, εταιρία οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους χρήστες και πελάτες του.Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλοήγησης στον ιστότοπό του και των συναλλαγών που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να ενημερώνει τον ιστότοπο, για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους αυτούς.

Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να αλλάξει, προσαρμόσει ή σταματήσει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας.Το specks.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.